Sportive

Echipa de baschet își prezintă lotul vineri, de la ora 18.00

Vineri, 16 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, CSM Târgu-Jiu își va prezenta lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2022-2023, din Liga Națională Masculină de Baschet.

Echipa de baschet a CSM Târgu-Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor, într-o nouă formulă. După campania de transferuri din această vară, suporterii gorjeni au posibilitatea să-i vadă la lucru pe elevii lui Claudiu Alionescu. Vineri, 16 septembrie, de la ora 18.00, CSM Târgu-Jiu va disputa cea de-a doua partidă de verificare din presezon și prima în fața propriilor suporteri, cu CSM Galați. Cea de-a doua confruntare dintre cele două formații se va disputa sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 17.00.

Pentru antrenorul Claudiu Alionescu, dubla amicală cu echipa gălățeană, reprezintă o bună oportunitate de a pune la punct relațiile de joc în cadrul echipei.

”Avem la dispoziție încă o săptămână pentru a-i integra pe ultimii jucători veniți, iar meciurile amicale sunt întotdeauna un bun prilej de a vedea unde ne situam ca și echipă. Sper să aveam o evoluția crescută față de meciul de la Pitești, în special pe partea de apărare. Ne vom revedea cu publicul de la Târgu-Jiu, pentru prima oară în acest sezon și sunt convins că vom vedea același public primitor și efervescent cu care jucătorii noi veniți vor rezona” a declarat Alionescu.

LOT CSM TÂRGU-JIU: Porter Troupe, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Andrei Gheorghe, Bogdan Penciu, Octavian Ilie, Răzvan Pavel, Andriy Agafonov, Dylan Frye, Shamiel Shawn Stevenson, Tyler Michel Creammer. Din lotul lărgit mai fac parte şi juniorii Alexandru Mitu şi Flavius Toropu, care au dublă legitimare CSM Târgu-Jiu – CSS Târgu-Jiu.

STAFF: Claudiu Alionescu (antrenor principal), Alexandru Gliga (antrenor secund), Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma (preparator fizic) şi Andreea Garcia (fizioterapeut).

Comments (1)

Comment here