Ultima Ora

08:24 Distribuție Oltenia a primit 5 oferte pentru montarea de panouri fotovoltaice în stațiile de transformare

Distribuție Oltenia (DEO) a primit cinci oferte de la companii și consorții interesate de anunțul companiei de a monta instalații fotovoltaice de până la 6,6 MWp în stațiile sale de transformare, inclusiv în cea din comuna Bărbătești, județul Gorj. Contractul ajunge la 11 milioane de euro.

Lista ofertanților, potrivit datelor din sistemul electronic de achiziții publice:

-ELSACO SOLUTIONS
-ENERGO LINE EQUIPMENT S.R.L.
-ELECTRO-SERVICE DISTRIBUTIE
-Asociere: Energobit (Leader), Filiala de Intretinere si Servicii Energetice Electrica Serv
-Asociere: ADREM INVEST(Leader), SC GLOBALSERV ELIN SRL,ELECTRO METAL CONSTRUCT EMCO, IMSATIE DROBETA, ALM POWER GROUP, IVY GRID, ELECTROCONSTRUCTIA ELCO TÂRGU JIU

Potrivit caietului de sarcini al licitației lansate anul trecut, DEO este interesată de un acord cadru pentru “soluția la cheie privind: analiza preliminară, evaluarea cantităților de lucrări și materiale, manopera, proiectarea, achiziția, montajul și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice cu montaj la sol cât și pe acoperișul clădirilor”. Valoarea estimată a contractului este de 54,1 milioane de lei.

Valoarea maximă a contractului cadru vizează amplasarea a 5 MW în instalații fotovoltaice pe acoperișurile stațiilor de transformare și ale clădirilor administrative și alți 1,6 MW cu montaj la sol. La acestea se adaugă și lucrările de reparație ale acoperișurilor, inclusiv cu schimbarea acoperitorii, pentru maximum 10.000 de metri pătrați.

Distribuție Oltenia asigură distribuția energiei electrice pentru clienții din 7 județe: Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea si Teleorman. Deținută anterior de grupul CEZ, este acum controlată de fondul australian de investiții MIRA și are circa 1,5 milioane de clienți (date 2021), arată e-nergia.ro.

Comment here