Ultima Ora

08:23 Tren deraiat. Traficul feroviar, restricționat

Traficul feroviar a fost restricţionat, marți dimineață, între Craiova şi Caracal, după ce 9 vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat.

”Traficul feroviar a fost restricţionat începând cu ora 01:30 pe relaţia Craiova – Caracal, din cauza unui incident feroviar în care este implicat un tren privat de marfă. La intrarea în staţia CF Leu, peste macaze, 9 vagoane din compunerea unui tren privat de de marfă au deraiat, iar alte 2 s-au răsturnat”, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Trenul aparţine operatorului privat de marfă Global Rail Solutions, avea în compunere 35 de vagoane încărcate cu cereale şi circula în relaţia Salonta – Roşiori Nord.

”Facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe şină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Craiova – Caracal să fie redeschisă în condiţii de siguranţă. În acest moment circulaţia trenurilor se realizează cu tracțiune Diesel, pe rute alternative Craiova – Piatra Olt – Caracal (linie simplă neelectrificata)”, conform CFR SA.

Comment here