Ultima Ora

08:23 Țânțăreni: Măști de protecție și pliante, distribuite de polițiști

Acțiunile forțelor de ordine, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, au continuat, marți, în comuna Țânțăreni. De data aceasta n-au mai fost aplicate amenzi, ci au fost distribuite măști de protecție și pliante informative.

”Sub coordonarea Instituției Prefectului Gorj, în cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Gorj, ISU Gorj și DSP Gorj, au acționat pe raza comunei Țânțăreni, desfășurând activități informativ preventive, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19. Cu această ocazie au fost distribuite 100 de măști de protecție individuală și peste 300 de pliante pentru informare, cetățenii fiind receptivi și având o atitudine pozitivă cu privire la activitățile desfășurate.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus” se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here