Ultima Ora

08:23 O familie cu 6 copii, din Runcu, are nevoie de ajutor

Familia Becheru, din comuna Runcu, are șase copii. Tatăl are un handicap de vedere și nu poate să lucreze, iar mama este nevoită să se ocupe de creșterea copiilor. Lună de lună, familia dispune de foarte puțini bani, care abia ajung pentru facturi și mâncare.

Președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu, a oferit un ajutor financiar familiei respective și lansează și un apel către gorjeni să o ajute.

„Dragi prieteni, fiindcă se apropie Sărbătorile Pascale, am considerat că este bine să acord ajutor unei familii din comuna Runcu, familia Becheru formată din adulți și șase copii. Această familie este greu încercată, deoarece tatăl acestor copii suferă de o dizabilitate vizuală care îl împiedică să muncească. Mama acestora este casnică și se dedică creșterii lor. Din păcate, această familie se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar, și din acest motiv am considerat oportun să le sar în ajutor și vă îndemn pe toți cei care aveți posibilitatea să faceți la fel” a transmis Nicolae Simionescu.

Puteți contacta familia Becheru la numărul de telefon 0765 959 598.