Ultima Ora

08:21 PROTEST la înmormântarea femeii ucise de Mihai Dafinescu

Vecinii, rudele și prietenii femeii care a murit după ce Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare de la Novaci, a lovit-o cu mașina, au protestat, duminică, în ziua înmormântării, relatează Pandurul.ro. Oamenii s-au arătat extrem de revoltați de ceea ce s-a întâmplat și au cerut să se facă dreptate.

Vinovat pentru cele întâmplate este Mihai Dafinescu, fiul unei judecătoare, care a și fugit de la locul accidentului și s-a predat după multe ore. În ziua în care și-au luat rămas bun de la cea pe care o iubeau, oamenii au protestat. Aceștia își doresc ca magistratul să-și dea demisia din funcția pe care o deține, de președinte al Judecătoriei Novaci.

”Eu o înțeleg pe mama lui. Fiecare vrea să-și protejeze copilul, dar dânsa ar trebui să-și de demisia, în primul rând ca om, mi se pare incredibil ce se întâmplă! Cu siguranță va interveni pentru fiu. Am auzit că după accident au adus asistente pentru a scoate alcoolemia din el, dimineața el avea 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Băiatul se comporta foarte urât în societate cu oamenii. Cea care a murit era o femeie foarte bună, respectată aici. Își creștea copilul singură, soțul ei a murit”, a spus o localnică.

Cetățenii au amplasat și câteva pancarte pe gardul casei unde locuia gorjeanca accidentată mortal, cu mesaje precum: ”Vrem să se facă dreptate”, ”Stop Mafiei”.

În urma femeii ucise din Novaci a rămas orfan un copil de 16 ani, căruia și tatăl i-a murit în urmă cu doi ani, și care acum se află în grija unchiului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here