Ultima Ora

08:20 Romanescu l-a suspendat pe șeful din Poliția Locală Târgu-Jiu care a bătut un om pe stradă

Șeful Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu, Claudiu Gheorghe Breazu, a fost suspendat din funcție de primarul Marcel Romanescu, după ce, în noaptea de duminică spre luni, când se întorcea de la o petrecere, a bătut un om pe stradă, în centrul orașului.

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a informat, luni, că ”în noaptea de 13/14 iunie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada General Christian Tell, a fost lovit, fără un motiv anume, de către un bărbat de 41 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Persoana vătămată s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Breazu fusese numit șef la Ordine Publică în urma reorganizării făcute de municipalitate.

Comments (1)

  1. Luca Gruescu

    Multumim desteptului de Romanescu ca l-a pus in functie. Penibil primar si noi prosti ca ii permitem sa isi angajeze prietenii. La fel a facut si cu secretarele din primarie, daca toti credeam ca PSD a umplut primaria de oameni care nu au ce cauta, vedeti ca Romanescu a crescut numarul secretarelor cu 20% in timpul pandemiei cand nimeni nu mergea la primarie pentru nimic nicaieri.

Comment here