Ultima Ora

08:20 Fost handbalist, preferat pentru postul de viceprimar

Fostul handbalist Energia, Dan Ilieș, expert sportiv în cadrul secției de handbal a CSM Târgu-Jiu, are mari șanse să obțină mandatul de viceprimar al Târgu-Jiului, anunță gorjonline.ro.

Primarul Marcel Romanescu a declarat, încă de luni, că unul dintre posturile de viceprimar ai Târgu-Jiului va rămâne PNL, pe cel de-al doilea fiind dispus să-l negocieze cu una dintre celelalte formațiuni politice care au intrat în consiliul local.

Romanescu a anunțat, marți, la Radio Infinit, că PNL va avea 10 consilieri la Târgu-Jiu, după ce, inițial, se credea că vor fi 9, dar partidul a câștigat unul în plus ca urmare a faptului că PMP nu a reușit să treacă pragul electoral în municipiu. Acum, edilul spune că PNL va putea numi ambii viceprimari.

”Dintre «anonimii» mei? Oricare dintre ei. Și vor fi doi. Eu și colegii mei din echipa PNL Târgu-Jiu am fost extrem de transparent. Fiecare, astăzi, știe pentru ce a luptat. Nu mi-am imaginat, sincer, că vom lua 10 mandate. Mă gândeam că vor intra mai multe formațiuni politice în Consiliul Local și numărul de mandate va fi mai mic decât cel pe care-l prevăzusem eu. Sunt foarte fericit că, toți cei de pe listă, până pe poziția 11, peste câteva zile vor fi consilieri municipali. În istoria dreptei, la Târgu-Jiu, nu s-a mai întâlnit o astfel de situație pozitivă”, a declarat Romanescu la GorjOnline LIVE.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here