Ultima Ora

08:20 Avaria de la Parcul Industrial, remediată după intervenții la MINISTER

Joi, a putut fi reluată activitatea în Parcul Industrial de la Bumbești-Jiu, după ce avaria apărută, în urmă cu o săptămână, la stația de conexiune electrică ce aparține Uzinei Mecanice Sadu, a fost în sfârșit remediată. Conform directorului Eftemie Popescu, avaria nu a fost una majoră, însă a fost nevoie să se intervină până la nivel de secretar de stat, ca să poată fi rezolvată.

„Reparația în sine nu a durat foarte mult, din momentul în care toate lucrurile au fost puse la punct și ordinul de reparație a fost dat. Reparația a durat de la ora 14:00 până la 22:00. Astăzi a revenit tensiunea în stația electrică și, implicit, în Parcul Industrial. Se fac probe. Nu a fost o avarie majoră și a fost remediată relativ repede. S-a întârziat impardonabil, nu din vina Parcului Industrial sau a Consiliului Județean, ci din vina Uzinei Mecanice Sadu, pentru că a fost nevoie să se intervină la nivel de secretar de stat, de președinte de consilii de administrații“, a declarat Eftemie Popescu, directorului Parcului Industrial, pentru Impact în Gorj.

Ca să efectueze reparația în regim de urgență, Consiliul Județean a întocmit un contract de comodat pe o anumită perioadă, pentru preluarea stației și efectuarea de urgență reparației, dar Uzina Mecanică Sadu a refuzat.

„Stația este de tehnologia anilor 1975. Nu s-a mai intervenit cu nimic la ea. Nu are pază. Prin normă și tehnologia echipamentelor ar trebui o mentenanță de 24 de ore din 24 asigurată de electricieni. În schimb, stația electrică, de la ora 7 dimineața și până la ora 15:00 dispune de un electrician care asigură buna funcționare a acestei stații, iar după ora 15:00, Dumnezeu cu mila! Agenții economici își desfășoară activitatea cu frica în sân, pentru că situația se poate repeta“ a mai declarat Eftemie Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here