Ultima Ora

08:19 Un nou scandal la Albeni. Stan, la cuțite și cu viceprimarul

Un nou scandal la Albeni, între primar și viceprimar, ambii de la Partidul Național Liberal. Conform informațiilor apărute în presa locală, în incinta primăriei, ar fi avut loc, cu o săptămână în urmă, chiar și o altercație dintre cei doi.

Viceprimarul Marius Țîrcomnicu susține că nu este lăsat să lucreze de primarul Ionuț Stan.

”Este o problemă a dumnealui nu doar cu mine, ci cu toată lumea din primărie. Este aproape imposibil de lucrat cu primarul. A spus că mă pune în birou cu două salariate și venea zilnic și-mi lua scaunul sau masa, ca să nu pot să stau să lucrez. Nu am vorbit încă la partid, dar o să le explic dacă voi fi întrebat ce atitudine are domnul primar. După ce l-am înștiințat că, dacă nu am loc în primărie, îmi voi desfășura activitatea prin comună, a dat dispoziție să stau cu doamna contabilă în birou. Astea sunt atitudini de grădiniță” a declarat Țârcomnicu pentru pandurul.ro.

Primarul Ionuț Stan a afirmat, la rându-i, că viceprimarul nu-și îndeplinește atribuțiile de serviciu și că i-a fost retras sprijinul politic.

„Viceprimarul e în subordinea primarului și nu a vrut să respecte și să primească dispozițiile pe care i le dau. I le-am trimis și prin poștă, le-am afișat și la domiciliu și nimic. Mai mult nu pot să spun, că nu sunt în sala de judecată ca să fiu întrebat. Am decis în Biroul Permanent Local să-i retragem viceprimarului sprijinul politic. Decizia am înaintat-o la Biroul Permanent Județean și așteptăm să vedem ce decizie se va lua. Sunt sigur că partidul va fi cu mine, că aduc sute de voturi și nu sunt o persoană care are 10 votanți” a declarat primarul din Albeni.

Comment here