Ultima Ora

08:19 Soția unui om de afaceri din Târgu-Jiu, CONFIRMATĂ cu COVID-19

Soția unui cunoscut om de afaceri din Târgu-Jiu, care activează în domeniul serviciilor de curierat, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Conform gorjonline.ro, femeia a fost internată, în urmă cu o săptămână, în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență, după ce a solicitat ambulanța pentru că a constatat că și-a pierdut gustul și mirosul, la scurt timp de la revenirea în țară dintr-o vacanță în Dubai.

Până să ajungă în spital, tânăra, de 26 de ani, și soțul ei s-au izolat voluntar, la domiciliu și nu au intrat cu nimeni în contact. Timp de șase zile, femeia a așteptat rezultatul testului, într-un izolator de la Infecțioase.

    „Mi-am pierdut gustul a doua zi după ce am revenit în țară, dar am așteptat câteva zile și am sunat la 112 abia miercuri. Le-am spus exact de unde am venit, ce am făcut, că am stat autoizolați din spirit civic și moral și că, dacă e nevoie, să mă testeze. M-au adus la infecțioase și m-au internat aici. Mi-au luat temperatura în acea seara, aveam 36.8 – 37. Niciodată, în acest interval, nu am avut febră, nu am tușit, nu am strănutat, nimic din simptomele obișnuite ale COVID-19. A doua zi de dimineață m-a contactat medicul epidemiolog, m-a întrebat, la fel ca la internare, ce am făcut, ce simptome am și mi-au recoltat probe”, povestește tânăra.

Șase zile a așteptat femeia rezultatul testului, internată într-un izolator la Boli Infecțioase, timp în care a primit doar fiole de Algocalmin, iar marți, când i s-a comunicat că rezultatul a ieșit pozitiv, i-au fost recoltate probe din nou.

    „De joi dimineața până aseară eu am stat pur și simplu în spital așteptând. M-au mai întrebat de temperatură și îmi dădeau, zilnic, fiole de Algocalmin injectabil pe care, la un moment dat, l-am refuzat, fiindcă le-am spus că nu mă doare absolut nimic. Chiar și acum, după ce testul a ieșit pozitiv, nu iau niciun fel de tratament, deoarece nu am simptome și nu au ce să îmi dea. Vine o singură dată pe zi un doctor la mine, dimineața, doar să vadă ce fac, pentru că m-au urmărit și au văzut că nu am simptome. Se miră și ei cum a ieșit testul pozitiv, iar astăzi mi-au recoltat din nou” a povestit femeia.

Tânăra se află, încă, internată într-un izolator, cu baie proprie, al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Surse medicale susțin că aceasta nu prezintă simptome specifice noului coronavirus și acesta ar fi fost unul motivele din care nu a fost primită la niciunul din spitalele din țară care oferă suport celor infectați cu COVID-19, în contextul în care unitățile medicale țin locuri libere pentru eventualele cazuri grave, relatează sursa citată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here