Ultima Ora

08:19 Pîrvulescu: O să urmărească închiderea mineritului

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, afirmă că noul directorat de la Complexul Energetic Oltenia, care va avea mandat pe 4 ani, va urmări închiderea mineritului.

Sindicalistul n-a fost surprins să vadă că, din peste 30 de participanți la selecția pentru noul directorat, pe lista scurtă, au rămas trei dintre actualii directori: Dan Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

“Nu sunt șocat. Aceeași firmă a fost și la selecția directoratului de la Hidroelectrica. Și acolo, o serie de nume grele nu au fost selectate. Dumnezeu știe ce criterii au cei de la firma respectivă! Am înțeles că se vor face contestații și vom afla mai multe. Dintr-un număr destul de mare de candidați, unii cu CV-uri destul de sănătoase, n-au fost selectați decât cei trei. Culmea, ei sunt din actualul directorat. Noi facem haz de necaz. Știm ce înseamnă mandatul directoratului pe patru ani pentru această companie. S-au luat tranșe prin PNRR, avem jaloane care sunt și pe închiderea unor grupuri din CEO. O să urmărească închiderea mineritului”, a declarat Pîrvulescu la un post local de televiziune.

Comment here