Ultima Ora

08:19 Lider sindical din CE Oltenia, la nunta lui Simion

Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, a participat, sâmbătă, la nunta liderului AUR, George Simion, desfășurată la Măciuca-Vâlcea, conform gorjonline.ro.

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, s-a căsătorit într-un eveniment pe care l-a dorit public și promovat, purtător al mesajelor politice al AUR – naționalism, „tradiție”, ortodoxism. Cu numeroase transmisiuni video în direct pe pagina de Facebook a lui George Simion, evenimentul a fost marcat de momente asociate unor tradiții populare de nuntă, cu muzică și costume și populare și o petrecere câmpenească.

George Simion a spus, sâmbătă, la Antena 3, în direct de la nunta sa, că partidul pe care îl conduce va da candidatul la prezidenţiale în turul al doilea.

„Legat de alegerile prezidenţiale, AUR va da candidat în turul doi şi e important să alegem bine. Important e să mergem până la capăt şi să dăm ţării preşedinte român (…). Lideri politici mari nu au fost la nuntă, treaba lor, mai bine într-un fel, eu i-am invitat”, a spus preşedintele AUR.

n

Comment here