Ultima Ora

08:19 Din nou la mall! Shopping City Târgu Jiu se redeschide, astăzi

Mall-ul din Târgu Jiu se redeschide, astăzi, după aproape două luni. Reluarea activității se va face după noi reguli care să reducă la minimum riscul de îmbolnăvire la cumpărături. Reprezentanții centrului comercial au anunțat reduceri și premii, pentru a încuraja oamenii să vină la cumpărături.

5 clienți pot câștiga, astăzi, un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei de la un magazin de articole vestimentare sportive. În plus, sunt anunţate reduceri la mai multe magazine din centrul comercial în primele trei zile. Restaurantele, locul de joacă și sălile de cinema vor rămâne însă închise. Cei care vor să cumpere totuși mâncare din mall pot face asta în regim de „take away”. Regulile de protecție împotriva coronavirusului vor fi respectate în toate magazinele de la mall.

„Siguranța ta rămâne prioritatea noastră și am luat toate măsurile de prevenție, pentru ca tu să ai parte de #ShoppingÎnSiguranță. Curățăm cu frecvență ridicată pentru a-ți ura „bine ai revenit” în cele mai sigure condiții și te încurajăm să ni te alături prin respectarea tuturor măsurilor de protecție” au transmis reprezentanții mall-ului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here