Ultima Ora

08:19 Cosmin Morega: Tot ce s-a spus despre mine s-a spus cu răutate. Se vânează funcția

Primarul de la Motru, Cosmin Morega, a venit cu precizări după ce a fost amendat de Poliție în urma petrecerii cu lăutari, în stradă, de la finalul săptămânii trecute. Morega crede, în continuare, că este vânată funcția pe care o deține.

„Nu a fost ziua mea de naștere cum s-a spus. Într-adevăr, a fost un chef cu cinci, șase persoane într-o locație care aparține comunei Cătunele. Este la granița cu Motru. De la casa mea până la această locație sunt 200 de metri. Acea localitate este în scenariul galben. Și Motru a scăzut sub 2. Tot ce s-a spus despre mine s-a spus cu răutate. Se vânează funcția. De la acel eveniment eu mai plecat mai devreme decât colegii mei. Era undeva în jur de ora 22 fără un sfert. Este adevărat că erau cinci, șase persoane care se deplasau pe jos de la acea locație spre zona de parcare și taxi ca să meargă fiecare acasă”, a explicat primarul din Motru.

Primarul nu apare în filmare, dar imaginile au fost transmise în direct de pe contul său de Facebook, după care le-a șters.

„Dumnealor au ales și au crezut că este bine să-și manifeste cântând acea bună dispoziție. Au făcut dedicații, chiar și mie, și altor persoane. Eu nu apar în această filmare. Sunt patru, cinci persoane, chiar la distanță. Acei lăutari care se îndreptau cu două persoane către taxi sau mașini să se ducă acasă. Nu a fost o infracțiune. Nu e o problemă că s-a luat amendă”, a mai spus Morega, la Accent TV.

Comments (1)

  1. La ce cultura ai, nici nu mai trebuie atatea explicatii. Oamenii care mananca un lighean de mici si beau o naveta de bere la o masa nu au ce explicatii sa dea. Este vorba doar de cultura, educatie si bun simt. Mai ales cand, chiar si fara voia ta, devii persoana publica.

Comment here