Ultima Ora

08:19 Candidatura lui Boc, VALIDATĂ. „Experienţa sa, apreciată la nivel european”

Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj a validat, vineri, candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din vara acestui an.

„Am validat 28 de candidaturi la funcţia de primar, printre care şi a celor de oraşe şi municipii din judeţul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar şi nu am nicio emoţie în privinţa sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcţia de primar după alegerile locale, în condiţiile în care experienţa domniei sale este apreciată şi la nivel european, dovadă stând intervenţiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor. De asemenea, nu am nicio emoţie în ceea ce priveşte viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a spus preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.

Emil Boc a fost ales pentru prima oară primar al municipiului Cluj-Napoca în anul 2004, a fost reales în 2008, dar şi-a întrerupt mandatul după ce a fost numit prim-ministru al României. Acesta a mai fost ales primar în 2012 şi în 2016.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here