Ultima Ora

08:18 Vîlceanu promite investiţii în calea ferată

„Cunosc situaţia căii ferate din România şi mă angajez să fac toate demersurile care ţin de mine pentru finanţarea şi dezvoltarea acesteia”, a declarat, vineri, Dan Vîlceanu, ministru interimar al Transporturilor, la o conferinţă de presă organizată cu ocazia sosirii în Gara de Nord a trenului Connecting Europe Express.

„Ştiu situaţia căii ferate din România – cred că o cunoaştem cu toţii – şi cunoaştem subfinanţarea acestui sector vital pentru economia României. Tocmai de aceea, în calitate de ministru de Finanţe şi ministru interimar al Transporturilor, mă angajez să fac toate demersurile care ţin de mine pentru ca finanţarea de care are nevoie calea ferată şi dezvoltarea şi investiţiile de care are nevoie calea ferată să fie îndeplinite”, a spus Vîlceanu.

Întrebat de un jurnalist despre întârzierea de un minut pe care a avut-o trenul Connecting Europe Express la sosirea în Gara de Nord, ministrul interimar a răspuns: „Trenul a întârziat un minut ceea ce cred că nu putem să considerăm chiar o întârziere, având în vedere cum suntem noi obişnuiţi în România să întârzie trenurile, dar sper să se schimbe asta în cel mai apropiat viitor”.

Comments (1)

  1. Ce drac’ sa te angajezi tu mai pacaliciule, vei fi ministru de la culesul porumbilor pana la taiatul cocenilor.

Comment here