Ultima Ora

08:18 Frățilescu, acuzat că a lovit mașina unui protestatar. Precizările IPJ Gorj

Adjunctul IPJ Gorj, Ion Frățilescu, a fost acuzat de unul dintre participanții la protestul transportatorilor, de luni seara, că i-a lovit mașina cu piciorul. IPJ Gorj susține, însă, că polițistul s-a dezechilibrat și a lovit involuntar autoturismul.

Zeci de transportatori au mărșăluit, din nou, luni seară, pe străzile din Târgu-Jiu. Unul dintre ei a sunat la 112 reclamând că i-a fost lovită mașina de adjunctul IPJ Gorj, Ion Frățilescu. Potrivit unor martori, citați de pandurul.ro, acesta ar fi lovit capota cu piciorul pentru că șoferul nu i-ar fi respectat indicațiile. „Am crezut că dai peste mine cu mașina, că n-ai oprit”, ar fi spus Frățilescu. 

Inspectoratul Județean de Poliție Gorj susține că incidentul a avut loc pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, șoferul apropiindu-se prea mult cu mașina, și că Frățilescu s-a dezechilibrat.

”La data de 15 ianuarie 2024, polițiștii din Gorj au fost sesizați prin 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Târgu Jiu. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din sat Pojogeni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Târgu Jiu, la intersecția străzilor Termocentralei cu 9 Mai, a fost semnalizat de către polițiști să efectueze schimbarea traseului de deplasare. În urma semnalului efectuat de către polițistul aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, conducătorul auto, pe fondul condițiilor meteorologice nefavorabile, nu a observat semnalul polițistului, apropiindu-se cu autoturismul de acesta, care, s-a dezechilibrat și involuntar a lovit cu piciorul autoturismul. În urma evenimentului rutier nu au fost rezultate vătămări corporale” a transmis IPJ Gorj.

Comment here