Ultima Ora

08:18 Doliu la un liceu din Târgu-Jiu. A murit un apreciat dascăl

Cadrele didactice și elevii Colegiului Naţional “Ecaterina Teodoroiu’’ din Târgu-Jiu deplâng decesul unei profesoare extrem de apreciate, Maria Tomoiu(68 de ani). Mesaje de condoleanțe au fost postate atât de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cât și de conducerea școlii și colegi.

“Ne despărţim astăzi de unul dintre profesorii emblematici ai Colegiului Naţional “Ecaterina Teodoroiu’’, doamna profesoară Maria Tomoiu. Un profesor cu har, iubit şi respectat deopotrivă de colegi şi de elevi. Unul dintre acei profesori pe care nu îi uiţi niciodată, care îţi sunt model, care îţi demonstrează că nu există bariere în calea învăţării. Aşa cum spunea o fostă elevă “numai cine nu a cunoscut-o, nu a iubit-o”. Un om cu adevărat bun, care a rămas pozitiv şi tonic în ciuda încercărilor vieţii, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Rămas bun, doamna profesoară! Drum lin în lumină! Condoleanţe familiei!”, este mesajul unității de învățământ.

”ISJ Gorj deplânge plecarea unui om care ne-a fost coleg, prieten, inspirație. Un om care a lăsat urme în sufletele elevilor și colegilor. Vă mulțumim pentru tot, dragă doamnă profesoară!” este mesajul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Comment here