Ultima Ora

08:18 Cer DEMISIA șefei Judecătoriei Novaci

Mesaje, pe paginile de socializare, împotriva Elenei Dafinescu, președinta Judecătoriei Novaci, al cărei fiu, Mihai Dafinescu, de 25 de ani, a accidentat mortal o femeie de 52 de ani, săptămâna trecută, și a fugit de la locul faptei. Un băiat, de 16 ani, a rămas orfan.

Duminică, în ziua înmormântării Florentinei Motorcea, a fost protest în localitate. Cetățenii au amplasat câteva pancarte pe gardul casei unde locuia gorjeanca accidentată mortal, cu mesaje precum: ”Vrem să se facă dreptate”, ”Stop Mafiei”. Cortegiul funerar s-a oprit o clipă și în fața Judecătoriei Novaci, în semn de protest.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de revoltă, notează Impact în Gorj: „Sper ca legea să își facă datoria. Sper ca acel criminal să plătească, a rămas un suflet de copil orfan fără mamă, mi se rupe sufletul de el când îl văzui cât îl doare să-și petreacă mama la cimitir. Rog seriozitate, sinceritate, dreptate în acest caz!!!“ (Dana Spafiu).

„Ar fi cazul ca doamna judecătoare, dacă ar avea puțin bun simț, să își depună demisia cel puțin din funcția de președinte al judecătoriei Novaci, dacă nu de tot că și așa a nenorocit o grămadă de familii“ (Nicu Magilea).

„Fac pariu, că asemenea om, o să scape și a doua oara! Îmi pare rău de Denis, care a văzut în fața ochilor moartea mamei lui! Condoleanțe și sper să se facă dreptate!“ (Tania Elena)

„Dacă d-na judecător rămâne în funcție, poate influența o decizie corectă, dacă este îndepărtată [din justitie], nu numai din funcția de președinte al Judecătoriei…., atunci este posibil ca legea să se aplice corect. Dragi cetățeni din această zona, în locul acestei femei puteați fi dvs… Trebuie să fim uniți în asemenea situații“. (Peter King)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here