Ultima Ora

08:17 Ponta a redevenit AVOCAT

Ultima declarație de avere a deputatului de Gorj, Victor Ponta, arată că, în anul 2019, a redevenit și avocat, veniturile obținute din practicarea acestei profesii ridicându-se la 15.000 de lei.

Liderul Pro România este avocat definitiv asociat la „SCP Gorun, Ponta și Asociații”, deținând 490 de acțiuni în valoare de 19.600 de lei. Pe pagina oficială el este prezentat inclusiv cu titlul de doctor, ce i-a fost contestat în trecut din cauza acuzațiilor de plagiat. În 2014, în plină perioadă electorală, când candida la Președinția României, Ponta anunța că renunță la titlul de doctor din cauza contestațiilor de care avea parte.

În trecut, fostul premier a fost membru asociat și la casa de avocatură a lui Dan Șova.

La veniturile de 15.000 de lei menționate acum în declarația de avere se mai adaugă câștigurile din activitatea de deputat, în cuantum de 139.897 de lei. Daciana Sârbu, soția fostului premier, a încasat, ca fost europarlamentar, aproape 83.000 de euro, anul trecut. O parte din bani s-au dus către cofetăria pe care Daciana o are în Capitală, declarația de avere arătând că aceasta a împrumutat inclusiv anul acesta firma cu 15.000 de lei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here