Ultima Ora

08:17 Polițist gorjean, decedat de COVID-19 la numai 37 de ani

Cristian Zanfira, în vârstă de 37 de ani, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, a murit, duminică, în Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești, unde era tratat de COVID-19.

„După ce la sfârșitul săptămânii trecute am aflat de decesul colegului nostru, de 34 de ani, de la Brașov, azi am aflat că un alt coleg, de 36 de ani, de la IPJ Gorj a fost răpus de COVID. Suntem profund îndurerați de această veste. Colegul nostru Cristian Zanfira, Zane cum îi spuneau toți, era un om care își dorea să ajute pe toată lumea, un bun prieten și camarad. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Nu îl vom uita și promitem că vom fi alături permanent de familia lui! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!“, a transmis Corpul Național al Polițiștilor.

“Abia ce a fost condus pe ultimul drum colegul nostru de la Brașov, că un alt coleg, Cristian Zanfira din cadrul IPJ Gorj a fost răpus de Covid, în această seară. În urma sa a rămas o sotie sfâșiată de durere și doi copii de numai câțiva anișori”, a transmis, duminică seara, și Sindicatul Europol.

Comment here