Ultima Ora

08:17 Bărbatul din Bărbătești care s-a spânzurat, săptămâna trecută, fusese acuzat pe nedrept de crimă

Bărbatul care, săptămâna trecută, a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă satul Socu, comuna Bărbătești, a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, în urmă cu 6 ani.

Constantin Mornea a trecut prin momente de groază, în urmă cu șase ani, atunci când a fost arestat preventiv timp de o săptămână, după ce a fost acuzat de o crimă pe care nu a comis-o, în baza unor declarații ale unor femei din localitate. Totul s-a întâmplat după ce un bărbat, de 40 de ani, Dan Cojocaru, a fost găsit mort pe un drum din satul Socu. Acesta a fost lovit de o mașină și lăsat să moară pe marginea drumului, notează adevarul.ro.

După câteva zile, două femei din localitate au declarat că l-au văzut pe Mornea lângă trupul bărbatului ucis. Mai mult, concubina bărbatului omorât a declarat că Mornea era amantul ei, cu toate că era cu 20 de ani mai tânăr, și că l-ar fi omorât pe bărbat pentru a se răzbuna.

După declarațiile celor trei femei, polițiștii și procurorii l-au reținut pe Mornea, iar ulterior acesta a fost arestat preventiv. Bărbatul și-a susținut nevinovăția și a trecut chiar și testul poligraf, iar soția lui a susținut că în noaptea crimei a fost tot timpul în casă cu ea. După o săptămână de arest, Constantin Mornea a fost eliberat și a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here