Ultima Ora

08:16 Vișan, mandat de 4 luni în fruntea Minprest Rovinari

Partidul Național Liberal a numit o nouă echipă de conducere la Minprest Serv SA Rovinari. Cristinel Vișan, fost director în cadrul Polaris Holding, va conduce unitatea timp de 4 luni, până la 1 iulie.

Economistul Emanoil Dragomirescu, șef Serviciu vânzări și avizări prețuri în cadrul Complexului Energetic Oltenia, este noul președinte al CA al Minprest Serv SA, pentru următoarele două luni, conform GorjOnline.ro. Dragomirescu este liberal de aproape trei decenii însă, în urmă cu peste doi ani, a demisionat din funcția de secretar general adjunct al PNL Gorj.

AGA a decis prelungirea mandatelor administratorilor Minprest Serv până la 17 aprilie, astfel, până atunci, din CA al societății mai fac parte Robert Ciocioi și Bogdan Bejinaru, vicepreședinte PNL Gorj, respectiv secretar general al PNL Târgu-Jiu, precum și Monica Popescu și Sebastian Brânzan, liberali din organizațiile Novaci și Motru.

Consiliul de Administrație al societății l-a numit în funcția de director general pe Cristinel Aurelian Vișan, cu un mandat de patru luni, până la data de 1 iulie. Vișan a fost manager al Polaris M Holding SRL, până în noiembrie anul trecut, iar în anii anteriori a condus un departament al unei firme de curierat și a fost coordonator zonal al un operator privat de servicii poștale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here