Ultima Ora

08:16 Șeful ANPC își acuză ”colegii obedienți”, după verificările de la Rânca

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a reacționat, pe pagina de socializare, după ce au fost acuzate abuzuri în urma controalelor făcute în mai multe pensiuni, restaurante și hoteluri din Gorj, în special, din zona montană Rânca.

”Lansez o provocare operatorilor economici și susținătorilor acestora din zona administrației publice locale și a politicului de a proba toate afirmațiile legate de ceea ce pretind ei a fi abuzurile colegilor mei din cadrul comandamentului Gorj stațiunea Rânca. Noi avem la dispoziție sute de filmări și materiale video de cum această FAMIGLIE înțelege să facă bani pe spatele siguranței consumatorilor. V-ați obișnuit să nu vă treacă nimeni pragul decât eventual să mănânce o pomană și să se facă că nu văd gravele abateri de la lege” a scris Constantinescu.

Șeful ANPC îi critică și pe colegii săi care sunt ”obedienți de serviciu ai intereselor locale”.

”Voi dedica aceste situații o parte din conferința de presă legată de acțiunile noastre din această iarnă și de cum înțelegeți voi mafioții locali să urlați ca din gură de șarpe, în loc să vă asumați dezastrul. Nu autoritatea noastră distruge mediul de afaceri, ci acea parte dintre colegii noștri obedienți de serviciu ai intereselor locale, probabil pentru a fi permanent păstrați în funcție. Cele două-trei fițuici la care ați apelat, încercând să denigrați atât acțiunea cat și autoritatea noastră, nu reușesc să ne impresioneze încât să ne băgăm și noi sub preșul sub care stau de mult cei ce nu au avut neobrăzarea să vă deranjeze. (…)O să explicăm de ce vi se par suprapuneri de competențe, pentru că știți că o parte dintre lucrătorii altor autorități și parte dintre colegii noștri sunt în simbria voastră și nu v-ar fi deranjat” mai spune șeful Protecției Consumatorilor.

Comment here