Târgu-Jiu

Cum te poţi programa online la consultaţii la Policlinica Târgu-Jiu

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu încurajează pacienții să utilizeze și sistemul online de programări, pentru planificarea și efectuarea consultațiilor, la policlinica unității medicale.

Programările online se realizează accesând: https://programari.spitalgorj.ro. La acest link se poate ajunge și accesând site-ul spitalului: https://www.spitalgorj.ro/ambulatoriu-integrat/ (click pe ”PROGRAMARI ONLINE”).

Programarea online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care dorește, specialitatea medicală și medicul. Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către pacient care alege ziua și ora, trebuie să completeze câmpurile cu: nume, prenume, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon mobil, acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. După realizarea acestor pași, se va trimite un mesaj pe telefonul mobil prin care este confirmată programarea.

La consultație pacientul se prezintă cu următoarele documente:

  • bilet de trimitere de la medicul de familie;
  • buletin/carte de identitate sau certificat de naștere;
  • card de sănătate;
  • documente medicale anterioare (scrisori medicale, bilete externare, analize medicale, copii certificate medicale).

Se pot realiza și programări telefonice, la numărul de telefon mobil: 0741 151 346. Programările telefonice se realizează de luni până vineri, între orele 07:30 și 14:45.

Comment here