Ultima Ora

08:16 Cîţu: Zona de sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, în judeţul Dolj, că zona de sud a României ”a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare, dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani, ci pentru că banii au fost irosţi, au fost alocaţi prost”.

”Zona de sud a României a fost lăsată în urmă de guvernările anterioare, dar nu pentru că nu au fost alocaţi bani pentru această zonă, ci pentru că banii au fost irosţi, au fost alocaţi prost. Anul trecut şi anul acesta stăm şi reparăm ce a fost stricat în ultimii ani, cu bani mai puţini”, a declarat, vineri, la o acţiune electorală în judeţul Dolj, Florin Cîţu.

Premietul a vorbit despre drumul Craiova-Piteşti care ”a fost deblocat”.

”Am alocat anul acesta – deşi trebuiau alocaţi de foarte mult timp – bani pentru drumul expres Craiova – Lugoj. Ne uităm dacă acel drum poate fi transformat în autostradă (…) pentru că merită această zonă”, a mai afirmat Cîţu.

Comments (1)

  1. Lasa ca o trage inainte ( pe zona de sud, nu pe ziarista de la Digi) dl deputatel Dan Valceanu Vicleanu, presedintele Organizatiei de Tineret a PSD Gorj, ajuns acum mare deputatel PNL. Nu i mare diferenta, din rosu sa facut galben- rahat.

Comment here