Ultima Ora

08:15 Grav accident lângă Parcul Central. Trei mașini implicate, patru răniți

Grav accident, petrecut azi-noapte, în zona Parcului Central din Târgu-Jiu. Trei mașini au fost implicate, patru persoane fiind rănite și transportate la spital.

”Echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Turcinești, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. Constantin Brâncuși, din direcția strada Mihai Eminescu în direcția Bld. Constantin Brâncuși, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Piața Centrală către Bld. Constantin Brâncuși, de către un tânăr de 29 de ani, din comuna Turburea, cât și cu un autoturism parcat pe banda 1 a Bulevardului Constantin Brâncuși.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a doi bărbați, de 41 și 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 26 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a comunicat IPJ Gorj.

Comment here