Ultima Ora

08:15 Ciolacu crede că guvernul MODIFICĂ numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19

Marcel Ciolacu este convins că guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus, în funcție de interesele politice.

„În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, au explodat îmbolnăvirile”, a declarat liderul PSD, vineri seara, la Antena 3.

Preşedintele interimar al PSD a afirmat că partidul său nu poartă negocieri pentru votul de prelungire a stării de alertă.

„Cu cine se negociază? În acest moment, eu nu am nicio discuţie instituţională în ceea ce priveşte starea de alertă” a spus Ciolacu.

Social-democratul a afirmat că nu ar mai trebui numită stare de alertă, ci intermediară, până la revenirea la normalitate şi sub nicio formă nu ar trebui prelungită mai mult de 15 zile. Întrebat dacă are suspiciuni referitor la cifrele îmbolnăvirilor, liderul PSD a răspuns că e sigur că se intervine asupra rezultatelor.

„Nu că am suspiciuni, am certitudini. În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, deodată, la TV, a explodat numărul de îmbolnăviri. De ce au stopat-o pe doamna primar Gabriela Firea să mai testeze?”, a întrebat Ciolacu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here