Ultima Ora

08:15 Burlan spune c-ar trebui demis și CS-ul CE Oltenia

Managerul CE Oltenia, Daniel Burlan, a declarat că, pe logica ministrului Virgil Popescu, ar trebui demiși și supraveghetorii companiei, aflați în funcția la momentul accidentului de la Cariera Jilț Sud, în care trei oameni au murit iar alți zece au fost răniți.

„În presă, am văzut că domnul ministru a cerut Consiliului de Supraveghere să ne revoce din funcție pe mine și pe ceilalți membri ai Directoratului în funcție la data de 17. Mai era un singur membru în Directorat. Este decizia ministrului. Nu o comentez. Pe această logică, ar trebui să ceară demisia la toți factorii de conducere, și a CS-ului aflat în funcție la vremea respectivă. A cerut CS-ului revocarea noastră. CS are la dispoziție un termen să ne revoce, poate să ne revoce din funcție. Este un termen scurt în care să iau o decizie. Încă n-am luat nicio decizie. Este la dispoziție CS-ului revocarea”, a declarat Burlan, conform pandurul.ro.

Într-o conferință de presă, susținută luni în sediul Hidroelectrica de la Porțile de Fier, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia revocarea celor doi directori aflați în funcții la momentul tragediei de la Cariera Jilț Sud, Daniel Burlan și Marius Negru.

Comment here