Ultima Ora

08:14 Trei noi părculețe în Târgu-Jiu. FOTO

Trei noi parcuri au fost realizate, în Târgu-Jiu, din fonduri europene. 1,5 milioane de lei au fost investite de autoritățile locale în amenajarea mai multor spații de relaxare și recreere în cartierul Obreja, cu o suprafață totală de peste 2000 de metri pătrați, informează Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia.

Proiectele au fost implementate de Primăria Municipiului Târgu-Jiu prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Au fost amenajate spații verzi, alei pietonale și carosabile, dar și un loc de joacă. În plus, au fost amplasate balansoare și leagăne, un carusel, aparate de fitness, bănci și stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice, sisteme de supraveghere.

„Aceste investiții din fonduri europene înseamnă noi locuri de joacă pentru copii, precum și un ambient plăcut în care adolescenții și adulții să își petreacă timpul liber. Dincolo de sumele considerabile alocate pentru municipiul nostru, trebuie menționat rezultatul accesării acestor finanțări. Chiar în acest moment, sunt implementate proiecte importante care, într-un timp foarte scurt, vor schimba pentru totdeauna municipiul Târgu Jiu. Ne dorim un oraș modern, bine dezvoltat și de care să fim mândri”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Comment here