Ultima Ora

08:14 Lider sindical Minprest: Nu acceptăm salarii mai mici de anul viitor

Cosmin Bivolaru, liderul Sindicatului Alfa Minprest, cere salarii mai mari pentru angajații Minprest Rovinari, începând din 2024. În caz contrar, ar putea fi întrerupă activitatea.

„Nu acceptăm salarii mai mici de anul viitor. Vrem și majorarea tichetelor de masă cu încă 20 de lei. Tragem un semnal de alarmă de acum că, dacă anul viitor nu vom beneficia de aceste drepturi, vom întrerupe munca. S-a luat deja o decizie în acest sens în Biroul Executiv al Sindicatului Liber Alfa Minprest, că se va întrerupe munca în lipsa aprobării acestor drepturi, deoarece ceea ce pretindem noi sunt drepturi salariale minimale. Asta pentru că salariații CEO care prestează pe aceleași posturi primesc dublu și ceva salariu, plus multe alte drepturi”, a declarat Bivolaru în presa locală.

În ultimele zile, senatorul Ion Iordache, președintele PNL Gorj, și liderul Cartel Alfa, Alin Munteanu, au declarat că salariile din Minprest ar trebui aduse la nivelul celor din Complexul Energetic Oltenia, ținând cont că mare parte dintre angajați prestează aceleași activități.

Comment here