Ultima Ora

08:14 Fosta directoare din PRIMĂRIE vrea să profeseze ca MEDIC. ”Sunt dispusă să merg în linia întâi”

Teodora Ciobanu, fosta șefă a Direcției de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu Jiu, își dorește să profeseze ca medic, dar nu este acceptată pe niciunde.

Condamnată, în 2017, definitiv la trei ani de închisoare, pe care i-a și executat, pentru fapte de corupție, Teodora Ciobanu a ieșit din spatele gratiilor de circa un an și jumătate, dar nu a reușit să își găsească o slujbă care să îi asigure un câștig stabil. De profesie medic, fosta directoare a încercat, în această perioadă, în care medicii sunt la mare căutare să se angajeze la un spital din județ sau la o instituție care să aibă nevoie de serviciile sale, dar ușa i-a fost închisă, relatează gorjeanul.ro.

„Până să apară această criză făceam diverse obiecte acasă, manual, pe care le vindeam și mă mai descurcam. Nu pot să desfășor o activitate comercială în cadrul unei firme pentru că, deși nu am restricții de la judecători, legea e în așa fel făcută încât oricine a avut de-a face vreodată cu DNA, nu mai are voie apoi să facă nimic. De circa o lună, de când sunt problemele generate de coronavirus, nimeni nu mai cumpără nimic și, ca urmare, sunt într-o situație destul de dificilă, mai ales că nici soțul meu nu are serviciu. Am încercat să îmi folosesc nu doar diploma de medic, ci și cunoștințele în domeniu pe care le am, dar nimeni nu a fost interesat de serviciile mele. Sunt dispusă să merg în linia întâi, acolo unde se face triajul celor care vin la spital, înainte de a fi diagnosticați oficial, dar înțeleg de la DSP că nu există norme pentru a face angajări, deși peste tot se vorbește despre nevoia de medici din spitale. Mai ales, acum, când medicii demisionează pe capete, eu sunt singura cred care m-aș înhăma la o asemenea muncă”, spune Teodora Ciobanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here