Ultima Ora

08:14 Amendă de 1000 de lei, aplicată școlii din Lăzărești

Direcția de Sănătate Publică Gorj a aplicat o amendă de 1000 de lei școlii din satul Lăzărești, ce aparține de orașul Bumbești-Jiu, după ce un elev a dus acasă un corn mucegăit. Tatăl copilului a postat, pe Facebook, imagini cu cornul pe care copilul său l-a primit luni, 25 noiembrie, la școală.

Copilul a intrat în spațiul unde sunt depozitate alimentele pentru elevi și a luat un corn din cele care trebuiau returnate. DSP Gorj a constatat că, într-adevăr, nu era vorba de cornuri pentru elevi, ci de produse care trebuiau returnate furnizorului, dar tot a amendat conducerea unității de învățământ, pentru că persoana care distribuia cornul și laptele nu avea cursul de igienă.

„Este vorba de un înlocuitor care a fost desemnat să facă acest lucru. Chiar dacă este înlocuitorul persoanei care are cursul de igienă, este obligatoriul să fi avut și el acest curs. El distribuie alimente. Conducerea școlii și-a asumat faptul că va pune sub cheie camera unde sunt păstrate produsele pentru elevi sau cele care trebuie returnate. Copilul a avut acces la acest spațiu și a luat cornul cu mucegai și l-a dus acasă”, a declarat Elena Pițian, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here