Ultima Ora

08:13 Târgul de la Polovragi, ANULAT

Târgul de Sfântul Ilie, de la Polovragi, care ar fi trebui să înceapă azi, nu se va ține, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia aceasta a fost luată în ultimul moment de autoritățile locale, care au așteptat în zadar ca situația să se îmbunătățească, în privința numărului de infectări.

”Anul acesta târgul nu se mai ține. Nu ne putem expune, mai ales că numărul cazurilor a crescut foarte mult în ultima perioadă. Noi am tot sperat că Guvernul va mai relaxa măsurile date, dar în situația actuală cred că ne gândim cu toții iar la starea de urgență”, a precizat Gheorghe Epure, primarul din Polovragi, pentru pandurul.ro.

Târgul ținea o săptămână și aduna zilnic peste 2000 de participanți. Foarte mulți comercianți din toate colțurile țării veneau aici să-și vândă marfa. Faptul că târgul nu se mai organizează atrage o pierdere de aproximativ 300.000 de lei la bugetul local al primăriei.

”Pierderea la bugetul local este destul de mare. Vorbim de peste 300.000 de lei, bani pe care noi i-am luat în calcul în momentul în care am început realizarea unor investiții cu banii din bugetul local. Ne bazam pe aceste sume și acum suntem nevoiți să amânăm lucrări sau să le sistăm până facem rost de bani. O să cerem sprijin la Guvern și la Consiliul Județean, pentru că noi, când am făcut bugetul, nu am prevăzut epidemia de Covid-19”, a mai spus Gheorghe Epure.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here