Ultima Ora

08:13 Târgu-Jiu: Scandalagii, condamnați. Le-au fost confiscate săbii, bâte, crose de golf, pistoale și macete

Mai mulți bărbați au fost condamnați la închisoare cu suspendare de Judecătoria Târgu-Jiu, după ce au fost implicați într-un scandal în oraș.

Inculpații au fost, în ultimii ani, implicați în scandaluri în diverse locații, iar unul dintre ei a distrus cu un ciocan aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc din municipiu. Pentru cei mai mulți, judecătorii au dispus o pedeapsă de 6 luni, dar pentru că aceștia aveau în cazier și diverse amenzi penale, pedepsele fiind în cele din urmă contopite. Instanța a stabilit ca executarea să fie suspendată pentru o perioadă de 2 ani, timp în care inculpații au obligația de a presta și 60 de zile de muncă în folosul comunității. Unul singur, Nicolae Roncea, va sta în spatele gratiilor 3 ani, 6 luni și 10 zile pentru că este recidivist și pedepsele i-au fost contopite într-una cu executare.

De la cei în cauză judecătorii au dispus confiscarea de săbii, bâte, crose de golf, pistoale și macete, toate fiind folosite în scandalurile în care au fost implicați.

Comment here