Ultima Ora

08:13 Tânărul jandarm din Țicleni, tot DISPĂRUT

Jandarmul Ionuţ Mădălin Nisipeanu, de 23 de ani, din Țicleni, dispărut de patru zile în Timişoara, este de negăsit. Joi, a fost căutat cu scafandrii în canalul Bega.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 4:20, tânărul ar fi plecat din zona Complexului Sudențesc din Timișoara cu un taxi chemat de amicul lui. Cei doi fuseseră într-un club, iar Mădălin s-ar fi supărat dintr-un motiv încă necunoscut şi a vrut să plece. Din momentul în care s-a urcat în acel taxi, nu l-a mai văzut nimeni. Joi, Tânărul a fost căutat de polițiști cu câini dar și de scafandri în canalul Bega, relatează gorj-domino.ro.

În septembrie 2019, Mădălin a absolvit ca şef de promoţie Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, fiind încadrat sergent major la unitatea din județul Timiș. După absolvirea şcolii, a început să-şi desfăşoare activitatea în Timişoara.

„Este colegul nostru. La momentul anunțării dispariției, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoția septembrie 2019, absolvent al Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. El a fost șef de promoție, a absolvit ca șef de promoție, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituției, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Școala Militară în Timișoara”, a declarat, pentru presa centrală, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timișoara, Emilia Margareta Fînață.

Polițiștii îi sfătuiesc pe cei care pot oferi detalii despre jandarmul dispărut să sune la 112. Familia tânărului este îngrijorată, iar anchetatorii caută camerele de luat vederi pentru a vedea imagini cu jandarmul de la plecarea din club.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here