Ultima Ora

08:13 Susține c-ar fi fost bătut de viceprimar

Un salariat de 53 de ani al unei societăți din București, care lucrează la rețeaua de canalizare, în Samarinești, susține că ar fost lovit cu pumnul de viceprimarul comunei, Bogdan Giubega. Scandalul ar fi avut loc joi după-amiază.

”M-a lovit vicele, dar din scandalul care a fost, cred că m-a lovit și primarul, nu știu. Am primit un pumn de la Bogdan, de la vice și după aceea am mai primit o lovitură, de la cine nu știu, că era îngrămădeală. A venit vicele și primarul să ne arate unde să punem piatră și au apărut niște discuții. Am avut un conflict mai demult cu primarul și acum s-au reluat vorbele. Când am adus piatră de la Sadu mi-a reproșat că-i aduc piatră cu pământ și firma de la București sunt niște hoți că ia piatră de care nu trebuie și se ia lumea în sat de el că nu-i piatra corespunzătoare. Apoi, a făcut contract cu o firmă de la Târgu-Jiu să aducă piatră și aducea tot ca aceea pe care o aduceam eu. Și atunci i-am reproșat că aduce tot piatră din aia ca să-i rămână bani din care și-a cumpărat un BMW X3, cum se aude prin comună. Eu vorbeam cu primarul și se băgă vicele. Veni și-mi dădu un pumn în ochi. Eu n-am putut să reacționez că se băgă primarul, colegii mei, ingineri amândoi să ne despartă, dar în timpul ăsta am mai primit un pumn-doi, dar de la cine nu știu, că după primul pumn m-a zăpăcit puțin. Ori că m-a mai lovit el, ori că a dat și primarul, nu știu. Am umflat sub ochi, în partea dreptă și văd cu ceață. O să mă duc dimineață la medicul legist. Nu știu, deocamdată dacă voi depune plângere împotriva lor. Nu mă așteptam să mă lovească”, a declarat bărbatul lovit, Petre Ardeiu, conform gorjonline.ro.

Bărbatul a mers, joi seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, cu pometele drept umflat și acuzând stări de amețeală, fiind sprijinit de fiica sa.

Comment here