Ultima Ora

08:13 Gorjeanul Mădălin Eftenoiu revine în conducerea CE Oltenia

Acționarii Complexului Energetic Oltenia au aprobat revenirea lui Mădălin Eftenoiu în Consiliul de Supraveghere, începând cu data de 20 iunie. Acestuia îi fusese încetat contractul de mandat în 20 aprilie.

AGA CE Oltenia a decis, în ședința din 11 iunie, revocarea membrilor Consiliului de Supraveghere cărora le-au încetat contractele de mandat și alegerea noilor supraveghetori.

„Revocă pe domnul Eftenoiu Mădălin-Cornel, căruia i-a încetat de drept contractul de mandat la data de 20.04.2021. (…) Revocă membrii Consiliului de Supraveghere ca urmare a încetării contractelor de mandat, la data expirării acestora 20.06.2021, după cum urmează: Mitrică Cosmin-Ionuț, Marcoci Alexandru, Vlad Constantin, Georgescu Petre-Mădălin, Vasile Marian, Tanasiev Mădălin”, se arată în hotărârea AGA.

Cei șapte au fost numiți, din nou, supraveghetori pentru patru luni, începând cu 20 iunie sau „până la desemnarea membrilor Consiliului de Supraveghere, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, dacă selecția se finalizează înainte de termenul menționat”.

Cornel Eftenoiu este singurul gorjean din Consiliul de Supraveghere, din care mai fac parte: Ionuț Cosmin Mitrică – președinte, Constantin Vlad, Alexandru Marcoci, Petre Mădălin Georgescu, Marian Vasile, Vladimir Tanasiev – membri.

Potrivit unor surse citate de sabotorii.ro, după completarea Consiliului de Supraveghere vor urma numiri și în Directorat, din care fac parte în prezent: Daniel Burlan – președinte, Constantin Bălășoiu și Lăcrămioara Diaconu Pințea – membri, două locuri fiind vacante.

Comment here