Ultima Ora

08:13 Cum răspunde Miruță la invitația lui Iordache

Deputatul Radu Miruță, președintele USR Gorj, consideră că este ”prefăcătorie” și ”teatru absurd” invitația liderului PNL Gorj, Ion Iordache, la o discuție pe tema noii legi a pensiilor.

Iordache i-a invitat pe ceilalți parlamentari de Gorj și pe liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia să participe la o discuție luni, de la ora 9:00, pentru a stabili demersuri comune în vederea introducerii în noua lege a pensiilor a beneficiilor Legii nr.197/2021. Miruță spune că a primit deja amendamentele și-i cere lui Iordache să-și convingă colegii din coaliție să le voteze.

”Domnul Iordache, de la PNL, s-o fi săturat de politică și s-a apucat de teatru? Păi, Guvernul PSD-PNL a tăiat beneficii din legea 197, crescând vârsta de pensionare de la 52 la 54 de ani și scoțând activitățile de mentenanță și asimilate, iar dumnealui vrea discuții locale? Ca să ce? Ca să spună că nici dumnealui, nici PSD-iștii din Gorj nu contează la București? Dacă însemnau ceva, se impuneau ca această lege să rămână cum e, sau chiar să o facă și mai bună! E chiar ridicolă prefăcătoria asta de băgat în seamă fără nicio consistență. Teatru absurd: ei taie din lege și ei se dau organizatori de întâlnire în care să ne spună de ce nu au contat ei la București și de ce Guvernul PSD-PNL a tăiat din această lege singurul punct relevant pentru Gorj. Am pregătit amendamente pentru ca legea 197 să revină la forma inițială. E simplu, domnule Iordache: convingeți-vă colegii din PNL și PSD să voteze amendamentele și mizeria pe care ați făcut-o se va remedia. Amendamentele astea corecte, nu alea din vară, prin care, sub semnatura dumneavoastră, propuneați un amendament care desființa de tot legea 197” spune Miruță pe pagina de socializare.

Comments (1)

  1. USR trebuie sa facă cărțile susținătorilor financiar din afara, asa ca treziți-vă și nu mai înghiți galustele niciunui politician.

Comment here