Ultima Ora

08:13 Ce spune Ciolacu despre primarii PNL racolați de PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Covasna, despre primarii şi viceprimarii PNL din Timiş care au anunţat că vor candida din partea PSD şi dacă acest lucru nu duce la tensiuni în coaliţie.

„O să stăm de vorbă în coaliţie în următoarea săptămână să vedem exact ce se întâmplă. Să ştiţi că astfel de lucruri s-au întâmplat întotdeauna în anii electorali. Şi nu e un fenomen inventat nici de PNL, nici de PSD, dar el se întâmplă acolo unde primarii nu se mai înţeleg, de obicei, cu preşedintele de organizaţie. Nu vorbim aici de o mutare din opoziţie la guvernare, cum eram obişnuiţi. S-a întâmplat ca şi primari PSD să plece la PNL. Cu adevărat mi-aş dori să nu se mai întâmple astfel de lucruri fiindcă am intrat într-o cu totul altă logică, am intrat într-o logică de alianţă electorală pentru alegerile europarlamentare şi cred că astfel de lucruri vor aduce tensiuni în interiorul coaliţiei. Dar, sunt ferm convins că, împreună cu domnul preşedinte Nicolae Ciucă şi cu preşedintele Simonis de la Timiş vom sta de vorbă şi vom vedea exact ce s-a întâmplat şi despre ce este vorba”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a anunţat că mai mulţi primari şi viceprimari din judeţul Timiş, majoritatea din PNL, vor candida la alegerile locale sub sigla PSD.

Comment here