Ultima Ora

08:12 Virgil Popescu: Ne batem cu PSD. Un partid care înfige cuțitul pe la spate nu e onest

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu și-a contrazis șeful de partid, pe Nicolae Ciucă, vineri, la o reuniune a organizației de femei liberale, arată gândul.ro. Fostul ministru al Energiei a afirmat că PNL se va bate cu PSD în alegerile de anul viitor.

Popescu a spus că anul 2024 va fi unul greu, așa „cum nu s-a mai văzut până acum”, dar că liberalii vor bate PSD-ul.

„Pentru asta trebuie să fim pregătiți. Și eu sunt convins că, dacă am reușit să batem PSD-ul în mediul rural la alegerile parlamentare, în 2020, o să-l batem și acum, chiar dacă au plecat câțiva primari, pentru că am găsit candidați buni și împreună îi vom promova și îi vom face primari acolo unde au plecat primarii și în localitățile unde nu avem în momentul de față primar”, a spus Popescu, pe scenă.

Fostul ministru a identificat și mesajul cu care liberalii ar trebui să convingă electoratul: PSD nu este un partid onest pentru că le „înfige cuțitul” în spate și le fură primari.

„Noi, aici, ne batem cu PSD, indiferent că stăm la guvernare cu ei. Dar, noi ne batem cu ei și un partid cu care ești în colaborare la guvernare să-ți înfigă cuțitul pe la spate și să-ți ia primari, ăla nu e colaborator onest. Și asta trebuie să știe oamenii și asta trebuie să le spunem oamenilor. Dacă unul ar fi fost în opoziție și altul la putere, era altceva. Dar, să fii împreună într-o coaliție și să-ți înfigi cuțitul pe la spate, asta este un lucru grav, asta arată calitatea cu care te-ai asociat, dar ne-am asociat cu ei pentru că este o problemă, o perioadă tulbure, avem război la frontieră și România trebuie guvernată și trebuie o guvernare stabilă” a mai spus Virgil Popescu.

„Nu PSD-ul este dușmanul nostru, nu AUR, nu USR, nu altcineva. Noi suntem dușmanul nostru prin temerea, prin intrarea într-o stare de inactivitate politică ce o regăsim la nivelul fiecărei filiale în parte”, spusese Nicolae Ciucă la aceeași reuniune.

Comment here