Ultima Ora

08:12 Rovinari: Cabinetul stomatologic școlar, redeschis

Cabinetul stomatologic școlar a fost redeschis în Rovinari, a anunțat primarul Robert Filip.

”După o scurtă perioadă de timp în care nu a funcționat din cauza lipsei de personal, cabinetul stomatologic școlar a fost redeschis. De acum, de sănătatea dentară și de zâmbetul frumos al elevilor din orașul Rovinari se va ocupa domnul doctor Robert Cosmin Racea” a anunțat Filip.

Cabinetul funcționează la parterul fostului internat al Colegiului “Gheorghe Tătărescu”, de luni până vineri, între orele 9:00-15.00. De serviciile oferite pot beneficia, în mod gratuit, toți elevii și preșcolarii care învață la una dintre unitățile de învățământ din oraș. Pentru a beneficia de tratament, la prezența în cabinetul medical, elevii trebuie să prezinte o adeverință de elev, copie a certificatului de naștere sau a cărții de identitate și o copie a cărții de identitate a tutorelui legal.

”Ca primar, am promis că voi face tot ce este posibil pentru ca elevii care învață în orașul Rovinari să beneficieze de cele mai bune condiții pentru o dezvoltare armonioasă, atât din punct de vedere educațional cât și din punct de vedere al sănătății” mai spune Filip.

Comment here