Ultima Ora

08:12 CE Oltenia: Doi salariați TESA, confirmați cu COVID-19

Doi salariați din cadrul personalului TESA al Complexului Energetic Oltenia au fost confirmați, miercuri, cu coronavirus. Conform gorjonline.ro, este vorba despre un salariat de la Biroul Strategie- Dezvoltare și soția sa, angajată tot în cadrul TESA a companiei.

Bărbatul a devenit suspect, după ce, în ziua precedentă, i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Soția n-a mai fost la serviciu de două săptămâni, așa că, ancheta epidemiologică declanșată de Direcția de Sănătate Publică Gorj în CE Oltenia va viza doar personalul care a intrat în contact cu bărbatul. Mai mulți salariați de la sediul companiei au fost trimiși în izolare la domiciliu.

”Există o persoană internată în spital, care s-a prezentat aseară cu febră, noi am luat primele măsuri de dezinfecție a sediului, am identificat persoanele care au intrat în contact cu angajatul nostru și le-am recomandat să rămână în izolare la domiciliu. Nu cred că a fost într-un mediu în care erau 20 de persoane, la el în birou nu sunt mai mult de opt persoane” a precizat Daniel Burlan, președintele Directoratului CE Oltenia.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here