Sportive

Nou meci european la Târgu-Jiu. Andrieş: Sunt convins că fetele vor da totul

Sala Sporturilor din Târgu-Jiu găzduiește, sâmbătă, o nouă confruntare europeană. CSM Târgu Jiu va disputa, de la ora 17:00, returul cu norvegiencele de la Sola HK, în etapa a 4-a din EHF European League Woman.

Handbalistele lui Liviu Andrieș caută prima victorie din Grupa D. Va fi o misiune destul de dificilă, dar jocul prestat în repriza a doua, în Norvegia, a adus speranță în tabara oltencelor.

”E clar că adversarul este este unul puternic, dar cred că putem să facem un joc bun și să reușim să ne ridicăm la nivelul competiției. Dacă reușim să facem cât mai puține greșeli, cred că va fi un meci atractiv, atât din punct de vedere al scorului, cât și a ceea ce se întâmplă pe teren. Toată lumea are de învățat din această competiție, începând cu banca tehnică. Mă bucur că nu s-a întâmplat până în momentul de față nicio accidentare. Acest lucru contează foarte, foarte mult, pentru că ne-ar da peste cap. Dar, din punct de vedere fizic, eu cred că ne menținem, suntem ok. Sunt convins că fetele vor da totul pentru a avea o prestație bună și se vor bucura de această competiție” a declarat Andrieş.

Antrenorul gorjean speră ca Sala Sporturilor să fie plină la ora meciului.

”Eu sper ca suporterii noștri să înțeleagă ceea ce am realizat noi, să nu fie dezamăgiți și să ne încurajeze, pentru că avem nevoie de încurajările lor. Este o competiție destul de ridicată din punct de vedere valoric și atunci, numai simplul fapt că facem parte din această cupă europeană și că participăm acolo, este o mare performanță pentru noi și trebuie să apreciem ca atare fiecare lucru bun pe care îl facem și să fim mai îngăduitori cu lucrurile mai puțin bune pe care le facem. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și să ne susțină” a mai afirmat Liviu Andrieş.

Comment here