Ultima Ora

08:11 Firme interesate să prea Baza de Tratament Săcelu

Există deja oferte pentru preluarea Bazei de Tratament de la Săcelu, deținută de Complexul Energetic Oltenia, conform gorjonline.ro.

CE Oltenia a demarat, în vară, procedura de selecție de oferte de preț privind valorificarea întregului patrimoniu al Centrului de Perfecționare și Recuperare a Forței de Muncă – Băile Săcelu sau valorificarea de active individuale aparținând acestuia.

Pentru valorificarea activelor prin organizarea unei licitații cu strigare deschisă, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. va colecta, până pe 16.09.2022, toate ofertele neangajante primite de la agenții economici interesați, în baza scrisorilor de intenție și /sau a solicitărilor de informați specifice exprimate.

Pentru ofertanții interesați a fost pregătit un material de prezentare al CRPFM Săcelu, broșură care poate fi accesată în mod electronic sau poate fi preluată de la sediul companiei, în baza unei cereri individualizate, după semnarea unui acord de confidențialitate. Potențialii ofertanți pot solicita clarificări și informații în baza unei scrisori de intenție privind cumpărarea unui activ / imobil anume sau a întregului pachet de active menționat. Corespondența este obligatorie în formă scrisă și autentică, constituind baza de pornire a unei posibile tranzacții.

Comment here