Ultima Ora

08:11 CJ Gorj ia CREDIT pentru drumul de la Padeș

Conducerea Consiliului Județean Gorj intenționează să contracteze un credit, pentru reabilitarea drumului care traversează comuna Padeș. Instituția va face o serie de investiții, în acest an, în perspectiva aniversării, în 2021, a 200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu.

„Îmi doresc, pentru acest an, ca în primul și în primul rând să găsesc soluția financiară ca drumul județean, care traversează localitatea Padeș să fie modernizat, în perspectiva anului 2021. În situația în care nu o să găsesc înțelegere la Ministerul Dezvoltării, unde sper să am o discuție finală săptămâna viitoare, voi propune Consiliului Județean contractarea unui credit“ a anunțat președintele Cosmin Popescu.

Lucrările de modernizare a mai multor drumuri județene se vor finaliza, în acest an, a mai anunțat șeful de la județ.

„Până la finalul acestui an, se vor încheia lucrările de modernizare a celor două drumuri finanțate din fonduri europene, prin Programul European Regional. Este vorba de drumul care traversează localitățile Scoarța, Albeni, Prigoria, Alimpești, primul tronson, și Logrești, Bustuchin, Roșia de Amaradia, Alimpești cu ieșire în drumul național, cel de-al doilea tronson. De asemenea, vor fi închise cele trei proiecte pe PNDL I și II: drumul județean ce leagă localitățile Slivilești, Bolboși, Borăscu și Turceni; drumul județean care face legătura cu localitățile Vlăduleni, Bîlteni, Fărcășești, Urdari și Ionești, dar și drumul județean ce leagă localitățile Runcu, Arcani și Bălești. De asemenea, și drumul județean pe care l-am spre administrare celor două entități, Runcu și Lelești, care va fi finalizat în acest an“, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here