Ultima Ora

08:11 Artego și Asociația „Glasul Sufletului“, DONAȚIE pentru Centrul de Transfuzii Sanguine

Societatea Artego și Asociația „Glasul Sufletului“ din Rovinari, donație importantă pentru Centrul de Transfuzii Sanguine din Târgu-Jiu. Este vorba despre două hemo mixere și o sudeuză, aparate pe care conducerea instituției așteaptă de ani buni să le primească din partea Ministerului Sănătății, anunță igj.ro.

„Le așteptăm de foarte mulți ani. Pentru noi este un mare ajutor de început de an. Cu ajutorul lor vom reuși să desfășurăm campaniile mobile, adică să mergem înspre comunitățile care vor să doneze și care se află la distanțe mari de Târgu-Jiu. Vom începe o serie de campanii în acest sens. Acum, avem posibilitatea să rămânem cu o serie de aparate în centru și măcar cu două dintre ele să plecăm pe teren. Acest aparat este primul care leagă vena salvatoare a celui care dorește să doneze cu unitatea de sânge pe care o recoltăm. Este primul aparat care intervine în procesul de donare de sânge. Sunt aparate costisitoare pentru noi și nu am mai primit fonduri“, a declarat Nicoleta Căluțoiu, directorului Centrului de Transfuzii Sanguine.

Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“, a spus o parte din banii folosiți a provenit din donațiile făcute de românii aflați la muncă în Marea Britanie: „Am reușit să obținem sumele necesare cu ajutorul oamenilor și al sponsorilor. Contabila noastră ne-a ajutat foarte mult. A fost și un meci caritabil care s-a desfășurat pentru a ajuta Centrul de Transfuzii. În plus, s-au mai strâns bani și într-o urnă de donații la meci. Meritul cel mai mare este al sponsorilor. O parte din bani a venit de la românii plecați în Marea Britanie, care au ajutat asociația pentru a cumpăra dulciuri de sărbătorile de iarnă. Cum noi le aveam cumpărate, nu am cheltuit banii. Așa am venit cu completarea pentru a cumpăra cele două aparate“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here