Ultima Ora

08:10 Spectacol UMANITAR, în această seară, la Rovinari. Pepe, Dorian Popa și Niculina Stoican cântă pentru Sara

O fetiță în vârstă de 7 ani are nevoie de ajutor. Micuța Sara suferă de leucemie. Părinții se chinuie să-i asigure cele necesare, însă, costurile tratamentului sunt ca o piatră de moară. În sprijinul lor, vin oamenii cu suflet mare, prin Asociația ”Uniunea Femeilor din Gorj”.

”Hai să dăm mână cu mână cel cu inima română, haideți cu noi pentru Sara! Anul 2020 îl începem cu un extraordinar spectacol umanitar cu artiști consacrați. Costul unui bilet este doar 20 lei! Sara este un pui de om în vârstă de 7 anișori care suferă de leucemie. Acum se află internată într-un spital din Italia, medicii fac tot posibilul pentru ca micuța să zâmbească din nou, însă costurile sunt foarte mari. De aceea e nevoie de noi toți cei care pot și vor să doneze pentru ca Sara să se facă bine. Donați și gândiți-vă că fiecare bănuț pe care îl dăruiți înseamnă sănătate și o viață normală pentru Sara! Donațiile se pot face și în contul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj cu mențiunea <pentru Sara> RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 BCR Târgu Jiu. Vă așteptăm cu drag la spectacol!” transmit organizatorii evenimentului.

Pe scena Casei de Cultură Rovinari vor urca artiști precum: Pepe, Dorian Popa, Elena Hasna, Liviu Guță, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Emil Badea, Cristi și Mugurel Sfetcu, Elisabeta Vasile, Roxana Croitoru, Bianca Mitroi, Diana Istudor, Gabi Olteanu și Ansamblul „Jiulețul”, acompaniați de orchestra Gigi Vasile și Formația Krystal.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here