Ultima Ora

08:10 ȘOC pentru Morega! David, desemnat candidat la Primăria Motru

Constantin David, directorul Carierei Roșiuța, a fost desemnat candidat PSD la Primăria Motru, în cadrul unei ședințe a organizației locale, desfășurată miercuri, 11 martie. Urmează ca șefii de la județ să valideze propunerea.

Conform Impact în Gorj, conducerea PSD Motru a fost convocată, miercuri, pentru a-și exprima votul pentru candidatul la funcția de primar al municipiului. Constantin David a întrunit 60% din voturile membrilor Comitetului Executiv.

„A avut loc o întâlnire. Nu s-a emis niciun comunicat de către organizația de la Motru. Decizia în privința desemnării candidatului va fi luată, luni, de către conducerea organizației județene. Din cât am înțeles, diferența dintre cei doi candidați din interiorul partidului a fost mică“ a declarat Anca Bordușanu, secretarul general al PSD Gorj.

Despre candidatura șefului Carierei Roșiuța se discută încă din anul 2018, când a participat la o conferință de presă a partidului, la Târgu-Jiu. În ultimele luni, a fost un adevărat război în cadrul PSD Motru, pe tema desemnării candidatului la primărie. Zilele trecute, viceprimarul Cosmin Morega declara, la Radio Infinit că, din câte știe, a stat cel mai bine în sondajele de opinie realizate în localitate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here